ELOVISUAL

Tekijä

Eloisalla ja reippaalla otteella projekteista kiinni!

nuoligrafiikka

Minusta

Olen viestintätieteitä, tietotekniikkaa, matkailua ja englantia opiskellut FM ja yrittäjä.

Vuodesta 2002 olen työskennellyt kaikenlaisen visuaalisen ja graafisen suunnittelun parissa mainostoimistoissa, ohjelmapalvelutaloissa, Nokialla, freelancerina sekä vuodesta 2016 asti yrittäjänä.

Olen outdoor-henkinen ulkoilmaharrastaja; inspiroidun luonnosta, maisemista, elämyksistä, liikunta-aktiviteeteista, hyvästä (elektronisesta) musiikista ja toki kaikesta kauniista!

Harrastan useita pyöräilyn muotoja kuten maastopyöräilyä ja bikepacking-reissuja. Lisäksi viihdyn hyvin metsissä, tuntureilla ja vesillä omin- ja luonnon voimin kulkevilla välineillä.

graafinen suunnittelija työssään piirros
verkkosivusuunnittelija työssään piirros

Jottei tekeminen loppuisi, minulla on myös aputoiminimi Elokuje, joka valmistaa käsityönä kierrätyskoruja. Ensimmäinen ja suurin mallistoni on nimeltään Remankeli, jonka päämateriaalit ovat käytöstä poistettuja pohjoisia polkuja rullanneita polkupyörien ketjuja ja sisäkumeja. 

Tutustu Elokujeeseen, Remankeliin ja muihin kierrätyskoruihini: Elokuje-verkkokauppa | Elokujeen facebook-sivu | Elokujeen insta-tili.

Minua kiinnostavat erilaiset tyylit ja visuaaliset viestit. Haluan suunnitella ja toteuttaa asiakkailleni juuri sen heidän näköisensä, ja brändiä positiivisesti rakentavan tuotteen, oli se pelkkä logo, mainos tai verkkosivut.

Olen sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja maanläheinen suunnittelija. Minulle tohtii laittaa viestiä!

Anne Kleemola

YRITTÄJÄ, FM, VISUAALINEN SUUNNITTELIJA

brandisuunnittelu logosuunnittelu piirroskuva